Complete assortiment Weduwe Joustra...

Naast de overheerlijke wijnen en meer dan 80 soorten Whisky's schenken wij ook het complete assortiment van Weduwe Joustra Beerenburg. Deze unieke Sneker Beerenburg behoor je eigenlijk in Sneek te drinken omdat het dan nog lekkerder smaakt.

Kom langs en beleef de sfeer van Weduwe Joustra Beerenburg, je weet niet wat je mist!
De producten van Weduwe Joustra...

*Beerenburg van Joustra 32%
*Beerenburg van Joustra 35%
*Dikke citroen Nobel & fris
*Beerenburg FS Frysk Superieur 3 jaar gerijpt
*Beerenburg van Joustra FSOB Frysk superieur oeralde Bearenboargh 5 jaar gerijpt.
*Beerenburg van Joustra xtra oergriselik ald 10 jaar gerijpt
*Hollands genoegen koffielikeur

Anjenette Joustra-Reinders 'de Weduwe Joustra'

In 1864 is Anjenette Joustra, nadat haar man op veel te jonge leeftijd is overleden, aan  het Kleinzand begonnen met het maken van o.a. Beerenburg. Zij deed dit met de kruiden én het receptuur van Hendrik Beerenburg onder de naam WEDUWE JOUSTRA BEERENBURG. Het voor haar samengestelde kruidenpakket liet zij 4 weken trekken op een zachte genever. De geur, de kleur en de smaak kwamen voor de volle 100% van de kruiden af. Nu, meer dan 150 jaar later, maakt haar achter achter achter kleindochter nog steeds haar Beerenburg met zijn kruiden. En met een medicinale werking, want de bijsluiter zegt nog steeds: “Het is verstandig iets van dit medicijn in te nemen voordat men denkt onwel te worden”.

Heleen Sonnenberg '6e generatie'

“Het is bijzonder om als 6e generatie de familietraditie voort te zetten. De Weduwe Joustra is een ambachtelijk bedrijf, wat dit jaar 152 jaar bestaat, met een historisch product waar toekomst in zit. Wij maken niet alleen Beerenburg, maar vertellen ook het verhaal van 6 generaties Weduwe Joustra.  Een eerlijk product wat we persoonlijk maken én verkopen.

U bent van harte welkom bij Irish Pub de Poort van Cleef!  Waar u kunt genieten van de sfeer en de Beerenburg van de Weduwe Joustra, die echt lekkerder smaakt als je zelf in Sneek bent geweest. En wie weet treffen we elkaar eens. Tsjoch op 152 jaar Weduwe Joustra!”