Gouden spatel voor Irish pub

Sneek – Café-Restaurant Poort van Cleef in Sneek is uitgeroepen tot de horecazaak met het beste terras van regio Noord-Nederland...

Sneek – Café-Restaurant Poort van Cleef in Sneek is uitgeroepen tot de horecazaak met het beste terras van regio Noord-Nederland, georganiseerd door Heineken en onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van de bierbouwer. Als prijs ontvingen eigenaren Jan en dochter Anouk van Omme de Gouden Spatel van Gerlof Leystra, Accountmanager regio Noord-Nederland.Café-Restaurant Poort van Cleef is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling.

Trotse eigenaars

Ondernemer Jan van Omme over het winnen van de Gouden Spatel voor het beste terras: “We zijn onwijs trots dat we deze titel mogen dragen dit jaar. We doen altijd ons uiterste best om het onze gasten op ons terras zo goed mogelijk naar de zin te maken. Daarnaast is onze deelname aan het Goed Getapt programma ook belangrijk voor ons omdat we zo nog meer kwaliteit willen leveren en onze gasten extra tevreden willen stellen. Met deze prijs zijn wij als team niet alleen heel blij, maar het allerbelangrijkst: onze gasten ook!”

 

bron: www.grootsneek.nl

Deel deze pagina!